2 medailles op het Turnschool Rijssen Toernooi!

In het weekend van 25 en 26 november vond weer het Turnschool Rijssen toernooi plaats te Hellendoorn. Bijna alle turnsters van Turnpunt hebben hieraan mee gedaan.

Op zaterdag was het de beurt aan Annieke en Roos. Annieke turnde nog geen brug vanwege de blessure aan haar hand. Ze liet een mooie nieuwe vloeroefening zien. Roos had niet helemaal haar dag. Ze eindigde helaas haar mooie vloeroefening met een val.

Om 7IMG_3178.30 uur zondagochtend stonden Yezda, Iris en Judith al klaar in de hal. Yezda maakte helaas een foutje op de rekstok, maar turnde een nette vloeroefening. Yezda werd keurig 15e. Iris en Judith turnden beide een keurige wedstrijd. Judith wist uiteindelijk de 3e plaats te bemachtigen, Iris eindigde net naast het podium op de 4e plaats.

In de tweede wedstrijd kwamen de pupillen 2 N3 en jeugd 1 N3 turnsters in actie. Voor de pupillen 2 N3 turnsters de eerste wedstrijd van het seizoen. In een sterk deelnemersveld eindigde Noa op een keurige 12e plaats, Kim eindigde als 18e. Annelie eindigde in de categorie jeugd 1 N3 op een 7e plaats. Lisa, Stephanie en Aurora eindigden respectievelijk op plaats 12, 13 en 14.

Als laatste verscheen voor Turnpunt Drenthe Shania aan de start. Shania liet een keurige Tsukahara zien op de sprong en scoorde hiIMG_3189ermee het hoogste cijfer. Ze werd uiteindelijk 3e.