Eerste competitie wedstrijd 1e en 2e divisie

Prima start eerste competitiewedstrijd 1e en 2e divisie

Op 19 november vond in Assen de eerste competitiewedstrijd plaats voor de turnsters in de eerste en tweede divisie. Achter de schermen is er hard gewerkt om de turnsters in hun nieuwe wedstrijd tenue te laten turnen. En dat is gelukt!

In de eerste wedstrijd was het de beurt voor senioren Juliette Heslinga en Maren Feunekes. Juliette haalde de 4e plek, met een mooie brugoefening. Ook Maren draaide een constante wedstrijd en eindigde als 15e. Voor Jasmijn Ennik was het haar eerste echte wedstrijd. Bij de Instap N2 haalde ze een mooie 28e plek.

Voor de turnster Iris Hoogenberg en Judith Ambergen was het eveneens de eerste wedstimg-20161119-wa0008rijd. Zij komen uit bij de Instap N1. Ze haalden beide een podiumplaats. Iris werd 2e met een prima sprong en vloeroefening. Ook voor Judith, die 3e werd, waren dit de beste onderdelen. Judith haar sprong werd als beste beoordeeld met een mooie overslag op de pegasus en een Arabier flik flak. Kira Hendriks liet een mooi uitgevoerde vloeroefening zien, die als derde werd beoordeeld. Kira eindigde als 19 bij de Junioren C, 2e divisie.

Ook tijdens de derde wedstrijd werden er door de turnsters nog een aantal medailles behaald. Shania Duinkerken werd bij de Jeugd 1, N2 keurig 3e. Met haar sprong haalde ze de hoogste score.

Lisa Ambergen en Aurora Stavast turnden bij de Pupil 2, N2 een stabiele wedstrijd en werden 11e  en 12e. Bij Lisa deed bij de brugoefening de salto als afsprong. Aurora liet een prachtige sprong zien.

Nienke Arling turnt bij Jeugd 2 D, 2e divisie en eindigde op de 10 plek. Ze liet een mooie vloeroefening zien. Bij de Junioren B, 1e divisie werd Joyce Veenema 3e. Zowel op brug als vloer werd ze met een 2e plek beoordeeld. De laatste medaille werd door Nicolien Langes gehaald. Bij de senioren A, 1e divisie werd ook zij derde. Dat Nicolien een goeie vloeroefening kan turnen, wisten we al. Hier haalde ze een mooie 12.233 op

.img-20161119-wa0004