2e Competitie wedstrijd 1e en 2e divisie

Op 12 december vond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2015-2016 plaats. Voor de turnsters van de tweede en eerste divisie was het de eerste krachtmeting. De jongste turnsters begonnen in de instap N2. Voor Marloes Schmidt was het de eerste wedstrijd. Met een keurige balkoefening heeft ze een mooie wedstrijd gedraaid. Ook Noa Brakels, Kim Spekman en Danique van Dijk kwamen tot een mooi resultaat. De oefeningen gaan steeds beter en werden deze wedstrijd helemaal goed uitgevoerd.

Juliëtte Heslinga, Maren Feunekes en Lotte Wolbers, senioren 2e divisie, lieten mooie oefeningen zien. Op balk lukte bij Juliëtte en Maren de zijwaartse salto tot stand. Juliëtte kwam met een derde plek op het podium terecht. Haar sprong was de beste van de dag. Maren haalde de 6 plaats en Lotte deed het goed met een achtste plek.

Bij pupil 1, N2 was het de beurt voor Lisa Ambergen en Aurora Stavast. Lisa behaalde de tweede plaats met een goede sprong en rek. Aan het rek deed ze 2x de reus. Aurora eindigde op de 9e plek en liet een mooie sprong zien. Ook haar boogje op de balk deed ze keurig.

Kira Hendriks, jeugd 2, tweede divisie, turnt in haar klasse als enige turnster van Turnpunt Drenthe. Ze eindigde op een mooie 11e plek. Haar sprong zag er prima uit, hiermee werd ze vierde.IMG-20151212-WA0005

Shania Duinkerken, pupil 2, N2 behaalde de volgende medaille voor Turnpunt. Ze kwam met een zilveren medaille op het podium te staan met een mooie score. Met haar balkoefening behaalde ze prima punten.

Lola Moes, junior, 2e divisie  draaide een stabiele wedstrijd en eindigde op de 17 plek.

Bij de jeugd 1, N3, lieten Nienke Arling en Lisa Mensen mooie oefeningen zien. Lisa deed op de brug voor het eerst de kip. Nienke eindigde haar brugoefening met een mooie streksalto.

Tot slot nog de turnsters uit de eerste divisie. Zowel Joyce Veenema, jeugd 2, als Nicolien Langes, senior, kwamen met een derde plek op het podium terecht.