Tweemaal brons voor TPD

Eerste competitie wedstrijd 3e  divisie 9-1-2016,

Een kleine groep turnsters verscheen zaterdag aan de start bij de eerste competitie wedstrijd in de 3e divisie. Vivienne Ennik, pupil 2 N3, en Marit Hoogeveen, junior 3e divisie waren als eerste aan de beurt. Vivienne heeft een paar mooie sprongen laten zien. Ook de vloeroefening heeft ze netjes geturnd.

Marit is het seizoen prima begonnen. Met de tweede score, maar een derde plek heeft ze de bronzen medaille behaald. Haar brugoefening was goed voor de beste score van de dag. Daarmee is ze voor brug automatisch geplaatst voor de toestelfinale in juni. Ook sprong en vloer waren goed voor een directe plaatsing.

Bij de Pupil 1 N3 kwamen Maud de Graaf en Stephanie de Ruiter in actie. Beide turnsters lieten een constante wedstrijd zien. Stephanie turnde op de vloer een dubbele flikflak. Op rek turnde Maud een mooie oefening.IMG_3865

Bij de senioren 3e divisie kwamen 3 turnsters in actie. Evelien Lautenbach haalde de derde plaats. Ze turnde een constante wedstrijd. Met een tweede score op  balk heeft ze zich voor dit onderdeel nu al geplaatst voor de toestelfinales in juni. Annieke Zuidema liet mooie vloeroefening zien. Door de derde score op vloer is zij in juni ook terug te zien tijdens de toestelfinales. Op brug turnde Roos Hatt keurig, met een hoge losom. Dit leverde ook een derde score met plaatsing voor de toestelfinales op.

Over een paar weken volgt een tweede competiewedstrijd waar meer plaatsen te verdienen zijn.