Succesvolle wedstrijden TPD

De afgelopen weekenden stonden voor de turnsters van Turnpunt Drenthe in het teken van de wedstrijden. 9 Januari was de eerste competitiewedstrijd voor de IMG-20160116-WA0013de derde divisie. Marit Hoogeveen eindigde op een mooie derde plek met de tweede score in haar categorie. Ze komt uit in junior D. Bij de senioren C haalde Evelien Lautenbach de bronzen medaille.

Voor de turnsters in de eerste en tweede divisie vonden op 16 januari de provinciale kampioenschappen plaats.  Shania Duinkerken werd bij de Pupil 2 N2 Drents kampioen.

Met name haar balk en vloer waren overtuigend. Senior 1e divisie, Nicolien Langes is in haar categorie Drents kampioen geworden.

In totaal werden er vier zilveren medailles gewonnen. Maren Feunekes  werd bij de senioren B nipt tweede. Haar balkoefening werd als beste beoordeeld. Kira Hendriks, jeugd 2 D liet door haar sprong en vloeroefening zien dat ze bij de besten hoort. Joyce Veenema, jeugd 2 C draaide een constante wedstrijd die eveneens goed was voor een tweede plaats. Lisa Ambergen, pupil 1 N2, haalde dankzij een prima brugoefening en twee mooi uitgevoerde sprongen, eveneens een zilveren medaille.